Съд за съхранение GÖMMA |БЯЛ

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 31602
98,00 лв. 88,00 лв.

Дизайнер - Mattias Stenberg.

Gömma, което означава “да скрия”, разкрива предназначението му. Съхранявайте вещите си, но оставете на показ декорацията. От ключовете, които оставяте в антрето, до бижутата на тоалетката Ви. Декорацията, в която може да скриете всичко, е налична в три размера. Изработена от стомана с детайли от месинг, включва и подложка/поднос.

Малка: Бял; Средна: Сив; Голяма: Зелен, Бял

 

МАТЕРИАЛИ: Алуминий, подложката/подноса и детайлите - месинг

РАЗМЕРИ: Малка: 12x12cm; 

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА: Почистете при нужда с вода и препарат за съдове. Подложката е с покритие, за да се избегне прекомерено полиране. Да не се поставя в съдомиялна машина.

 

MATTIAS STENBERG

 

Mattias Stenberg е роден през 1975 и живее и работи в Стокхолм, където се установил като архитект и дизайнер през 2010. Първоначално се упражнява за инженер/изследовател в Швеция и изкарва образования в Инженерство и Архитектура в Кралския Институт по Технология в Стокхолм. Mattias комбинира архитектурата и дизайнът и работи върху проекти, свързани със съвременна жилищна архитектура, мебелировка, осветление и ежедневни предмети. Тези проекти стигат от прототипна разработка до ръчна изработка и производство. 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти