САКСИЯ GLOBE|Джинджифил

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50467
95,00 лв. 75,00 лв.

Популярният дизайн The Globe се завръща обновен и подобрен, под формата на саксия, с приложение в интериора и екстериора. Новата комбинация от блестящи месингови пръстени и цветни матирани/матови кълба е уникална. Цветовете изглеждат чудесно сами по себе си, но още по-добре, когато са заедно, тъй като тоновете им перфектно си съвпадат. Различните размери са подходящи за много видове растения, които могат или да седят изправени, или да висят за по-драматичен ефект.

 

ЦВЯТ: Джинджифил.

 

РАЗМЕРИ: Ø 17 x В 15,4 CM

 

РАЗМЕРИ |ОТВОРИ|: Ø 17|XS - 12 CM

 

СЪСТАВ: Желязо 100%, Неръждаема стомана 204, Cu 100%

 

ГРИЖИ: Избягвайте да има застояла вода вътре, тъй като може да нанесе щети на продукта.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти