Скулптурна ваза VARIA

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 501369000
311,00 лв. 279,00 лв.

Преплетените линии, различните форми и ярките цветове са нещата, които правят живота интересен и това, което ще получите от Varia. Тези вази могат да бъдат използвани като кашпи и със сигурност ще допринесат за визията на дома ви с разнообразие и стил. Цветовете и уникалните форми са красиво подсилени от раираната шарка. Вазите Varia изглеждат чудесно заедно, но са перфектни в комбинация със стъкло или сами по себе си.

 

Цвят: пепел|черно

 

Размер: Ø 23 x В: 24 см

 

Състав: Обработена керамика 100%

 

Грижи: Продуктът не изисква специални грижи.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти