Стол ANGUI | черен

  • Марка: AYTM
+ -
526,00 лв. 226,00 лв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОСТАВКА
ЗА МОДУЛОРИСТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Независимо дали имате нужда да си вдигнете краката, място за събиране в дома или просто търсите нещо допълнително за спалнята или коридора си, столът ANGUI е перфектен за всяка цел. Формата на ANGUI е създадена чрез креативно експериментиране с органичните и грациозни движения на змията. Тези изискани детайли със сигурност ще подчертаят личния ви стил. Колекцията ANGUI се състои от красива селекция от различни мебели, а именно пейки, столове, рафтове и огледала с голямо разнообразие от размери.

 

Размер: Д 37 х Ш 39 х В 68 cm 

 

Материал: 

Рамка: 100% стомана

Седалка: 100% памучно кадифе

цвят
черен
състав
стомана; памучно кадифе
ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.