Помощна маса CURVA|златна

  • Марка: AYTM
499,00 лв.

Формите и материалите, които характеризират CURVA, са вдъхновени от стила АРТ ДЕКО, който създава елегантна и многофункционална мебел. Тази иновативна и красива табуретка се вписва във всеки дом. CURVA може да се използва като практично място за сядане в коридора, декоративна инсталация на стена или като нощно шкафче - само въображението поставя граници. Със своите органични форми и строги линии получавате не само мебел, но и произведение на изкуството, което ще добави нещо уникално към декора на вашия дом.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти