Вълнено одеяло | Fanø

  • Марка: Silkeborg Uldspinderi
156,00 лв.

Одеялото Fanø е изтъкано от 100% естествено готландско руно с типичното скандинавско качество. Изработено от най-добрата вълна, то е топло и пухкаво, подходящо за студените вечери.

Вълната е уникален естествен материал. Тя изолира - може да ви осигури топлина или прохлада, благодарение на специалната структура на влакната, която е в състояние да улови много въздух. Въздухът в текстила осигурява изолация, поради което тънка вълнена завивка е много по-топла от по-дебела, например от памук.

В Silkeborg Uldspinderi фокусът ни започва върху суровата вълна, така че винаги да гарантираме желаното качество.

Вълнените влакна във всички продукти са естествено отблъскващи мръсотията, така че по-голямата част от петната, причинени от сок, кафе и др., могат да бъдат предотвратени чрез внимателно почистване на повърхността със суха кърпа, преди петното да попадне във влакната.

Вълнените влакна отлично абсорбират влагата и до известна степен се самопочистват. Затова препоръчваме да ги проветрявате често.

Ако усещате сърбеж по кожата, това се дължи на късите влакна, които правят преждата рошава. Когато преждата се разресва, хлабавите влакна се отстраняват и следователно вълната няма да дразне толкова кожата.

 

РАЗМЕРИ: 130 x 85 cm

ЦВЯТ: пясъчен | Birch sand

 

ГРИЖИ: Всички продукти от 100% вълна могат да се перат на предназначената програма за вълна при максимум 30°C и максимум 600 оборота при центрофугиране.

Важно е одеялото да се изсуши веднага след приключване на цикъла на пране. Не сгъвайте продукта, а го поставете плоско - например върху стелаж за сушене или подобен. Уверете се, че изделието е напълно сухо, преди да го сгънете. В случай, че артикулът е силно замърсен - например с червено вино или масло - препоръчваме да го отнесете на химическо чистене, преди да опитате да го почистете сами.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти