Ваза ÄNG POND|НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 30526
155,00 лв. 125,00 лв.

Дизайнер - Eva Schildt.

ÄNG POND е най - новото попълнение към колекцията Äng. Идеята на серията Äng е да даде стабилност на всяко цвете да стои индивидуално изправено.

Вазата Ви позволява да декорирате масата си по необичаен начин  без да скривате гледката. Вътрешността на вазата е изработена от лакирана неръждаема стомана (налична е и с месингова вътрешност). Стъклото е ръчна изработка.

 

МАТЕРИАЛИ: Вътрешността на вазата е изработена от лакирана неръждаема стомана. Стъклото е ръчна изработка.

РАЗМЕРИ: В: 38 mm Ø:125 mm

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА: Сменяйте водата редовно и не използвайте торове, тъй като те могат да повредят металните части. Да не се използват абразивни препарати. Да не се поставя в съдомиялна машина.

 

EVA SCHILDT

 

Eva Schildt е убедена, че хората всъщност не се променят толкова с времето, колкото околностите им - нещо, което е отразено и в дизайна ѝ. По внимателен и уважителен начин тя обединява традиционното с модерното , създавайки функционални произведения с поетична нотка, стремейки се вечно към по-добро. Хората главно свързват Eva Schildts с природата и органиката. Създавала е мебели, лампи, битова техника, бижута, играчки, текстили и опаковки.  

"Зад всеки вид дизайн стои една душа, едно преживяване. Когато присъстваме - тогава имаме нещо истинско за споделяне. Ако наистина желаем да повлияем на някого трябва да не ни е страх да се разкрием и да бъдем себе си.”

EVA SCHILDT

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти