Ваза SKOTT | Месинг | Малка

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 31200
130,00 лв. 117,00 лв.

Дизайнер - Broberg & Ridderstråle.

Вазата SKOTT е налична в три размера. Формата на вазата е изработена по начин, който да създаде илюзия за по - дълго стебло на цветята, правейки ги още по - феерични. Продуктът е изработен от месинг и има спефична цилиндрична форма, в която да стои водата. Повърхността е обработена, за да се избегне полиране.

 

МАТЕРИАЛИ: Месинг.

РАЗМЕРИ: Малка: Д: 9,5cm В: 26cm; Голяма: Д: 14cm В: 113cm; Мега: Д: 24cm В: 167cm.

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА: Повърхността (месинг) е обработена, за да се избегне полиране. Ако е нужно избършете леко с влажна кърпа.

 

BROBERG & RIDDERSTRÅLE

 

Каквато и да е задачата, Mats Broberg и Johan Ridderstråle възнамеряват да създат емоционална връзка чрез някой значителен детайл или символ. Вдъхновението им идва от всеки изминал ден като добавят хумористична нотка към продуктите си.

Към класическата форма добавят уникален детайл и създават идентичност на продукта, отделяйки го от останалите. From a classical shape they add a unique detail which gives the item an identity, separating it from the rest. Вълнисто парче метал става динамична завеса, птичи крак става крак на маса, а логиката на 19-ти век бива съчетана с нова технология. Broberg & Ridderstråle кривят представите за нормалното не само чрез забавление, но и мс дисциплина и изразяване на личността. Говорейки за сътрудничеството си те казват: “Работи перфектно. Ако на един от нас му хрумне странна идея ( обикновено Mats ), то другия ( обикновено Johan ) трябва да я опрости и направи възможна. 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти