ВИЛИЦИ | GONDOLETTE | Сет 6 бр.

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 30901
144,00 лв. 119,00 лв.

Дизайнер - Barbro Berlin.

Gondolette са многофункциоални прибори, но предназначени за десерти и сладкарски изделия. Изработени от неръждаема стомана и дръжка със златно покритие.

 

МАТЕРИАЛИ: Неръждаема стомана и дръжка със златно покритие.

РАЗМЕРИ: 190мм.

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА: Подходящ за съдомиялна машина.

 

BARBRO BERLIN

 

”Искам да подсиля преживяването, свързано с дребните ежедневни дейности, комбинирайки функционалност и красота. Харесва ми малките моменти да са чувствени и естетични, независимо дали това включва сервирането на храна или питиета, или закачането на дрехи в коридора. Креативността ми се храни с формите и цветовете в природата.”

Първият продукт на Klong, проектиран от Barbro Berlin е кухненският инструмент Gondol. “Чувствам се сякаш с Gondol съм изразила върховното си вдъхновение: комбинацията от усещанията, пробудени от емоции и функционалност. Ваденето на Gondol от опаковката се усеща като ритуал. В дизайнът има нещо магическо и вечно, което ме интригува.”

”От другата страна, вилиците Gondolettes са вдъхновени от детството ми, когато използвахме подобни инструменти за множество малки ястия.”

Днешно време Barbro Berlin си сътрудничи с Pia Amsell в Amsell Berlin Design Studio. Дизайните им включват продукти за трапезната маса, текстили и осветление.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти