Закачалка за дрехи MONOKEL

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 32102
770,00 лв. 693,00 лв.

Дизайнер - Sofia Almqvist.

След фиксиране на закачалката на стената, тя може да бъде използвана както за дрехи, така и за аксесоари. Изработена е от неръждаема стомана с прахово покритие в сив цвят. Малката купичка е предназначена за всички дреболии от джобовете.

 

SOFIA ALMQVIST

Sofia Almqvist управлява собствено творческо студио Kompaniet в Стокхолм от 2012. Завършва индустриален дизайн в Konstfack през 2014 г. след като е учила в Швеция и Дания. Проектите ѝ варират от изкуство и инсталация до оформяне и комуникация, използвам всякакви материали и техники.

Sofia пуска първия си продукт за Klong - Baba през 2015.

МОДУЛОРИСТА ПРЕДЛАГА ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА ОТ 10% ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО НА ЦЯЛАТА СЕРИЯ, ВКЛЮЧВАЩА: МЕТАЛНА ЗАКАЧАЛКА|АРТ ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ MONOKEL, МЕТАЛНА ЗАКАЧАЛКА ЗА СТЕНА MONOKEL И СТОЙКА ЗА ЧАДЪРИ MONOKEL.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

Вечен и луксозен домашен интериор и датски дизайн

Историята на AYTM започва в пристанището на Орхус, Дания. Корените на марката са здраво закотвени в датския дизайн, но единствената цел на нейното съществуване е да преоткрие традициите в дизайна и да даде на интериорната мода нова перспектива. Дизайнът на AYTM отразява опростените форми и структури на скандинавския интериор, но се откроява със своите смели и международно вдъхновени цветове.

Историята зад AYTM

Зад AYTM стоят съпруг и съпруга Пер и Катрин Гран Хартвигсен. Уникалните и посветени ценности на AYTM са наистина резултат от техния споделен опит и стремежи. След като прекарали няколко години в Бангладеш, те се върнали в Дания с мечтата да проектират и доставят висококачествени аксесоари за дома.

През 2004 г. двойката основава Gran Living, която предлага широка гама от частни продукти на вериги магазини от среден и висок клас в Северна Европа. В крайна сметка през 2015 г. мечтата на живота се превърнала в реалност за страстната двойка. Създаването на тяхната собствена марка за интериорен дизайн видя бял свят. AYTM. Името е игра на думи с думата „елемент“ и се произнася точно така. Логото е проста и визуална комбинация от буквите A-Y-T-M.

Изкуството на дизайна

Сърцето и душата на AYTM почиват в нашия дизайнерски отдел, който се намира в нашия щаб до пристанището на Орхус. Това е мястото, където се провежда цялото пътуване на дизайна, още от първото рисуване с молив до финалните изображения. Дизайните на AYTM са създадени в нашия собствен дизайнерски отдел и всяко парче е резултат от уникални умения и тясно сътрудничество между дизайнерския екип на AYTM и външни дизайнери. Това наистина е екипно усилие.

Сътрудничество

Ние наистина вярваме, че нашата надеждност и лоялност към оригиналността силно зависи от нови перспективи от време на време. Ние отдаваме висока стойност на тези сътрудничества, тъй като всеки дизайнер добавя свои лични и индивидуални щрихи към колекциите, които проектира.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти